Radiotherapie - HagaZiekenhuis van Den Haag

Bestraling borstkanker

Na de laatste bestraling

Controle

Een controle bij de bestralingsarts vindt meestal in de laatste week van de bestralingsperiode plaats en is terug te vinden op uw afsprakenlijst. Over de gehele behandelingsperiode wordt een nauwkeurig verslag gemaakt. Dit verslag wordt naar uw huisarts en de mee behandelende specialisten gestuurd. Na de bestralingsperiode kunt u zich nog enige tijd moe en vervelend voelen. Praat met de bestralingsarts over de mogelijkheden, bijvoorbeeld om uw werk te hervatten, of over eventuele andere activiteiten, wensen en behoeften.

U blijft onder controle van de bestralingsarts. Enerzijds om te zien of het door de arts verwachte resultaat is bereikt, anderzijds om eventuele problemen te behandelen en om u te adviseren.

De eerste controle vindt 3 tot 6 weken na de behandeling plaats. Daarna zijn de controles 3 à 4 keer per jaar. Later wordt dit 1 à 2 keer per jaar. Indien onverwacht problemen optreden vóór dit controlebezoek, neem dan contact op met de afdeling Radiotherapie of overleg met uw huisarts.

Afspraak maken Radiotherapie

Contact

HagaRadiotherapie
Locatie Leyweg

Telefoon(070) 210 2659

image_3006Meer informatie
Locatie LangeLand Ziekenhuis

Telefoon(079) 346 2494

image_3006Meer informatie